Nieuwsbrief Infolio September 2013

mail
logo-infolio strand   
  Nieuwsbrief - 24 februari 2018  
 
 

Beste Bezoeker,

 

Nieuwsbrief Infolio september 2013

 

Spic & Span klaar voor rest van dit jaar…

Het heerlijke strand is verlaten! De meeste relaties die wij kennen zijn nu echt weer terug. En pakken ook weer lekker door. Ons team heeft de mouwen al weer flink opgerold. De grote belangstelling voor het werk van Infolio geeft ons volop moed voor een goed tweede halfjaar 2013. Echt super. Wij zijn hier buitengewoon blij van. Uw opdrachten zijn van harte welkom zodat onze mouwen opgerold kunnen blijven.

Unieke opdracht van PLUS

Plus-gevel

Plus-historisch

Directeur Wim Eijkemans van supermarkt PLUS in Schijndel gaf ons team een unieke opdracht: een complete ombouw (binnen en buiten) van zijn bedrijfspand is in super korte tijd gerealiseerd. Infolio mocht hiermee aantonen wat het echt goed kan! Op www.pluseijkemans.nl kun je het resultaat zien. Grote wanden zijn voorzien van foto's met ook historische beelden van Schijndel. Ook een sfeerfoto van de nieuwe slijterij. Verder maakten wij raambeplakkingen, panelen, spandoeken, verlichte logo's op voor- en achterzijde van het pand. De uitdaging was met ons werk gelijke tred te houden met de lopende verbouwingsactiviteiten. Die naadloze aansluiting is heel goed gegaan.

FSS naar nieuw bedrijfspand

FSS-voorgevel

FSS-wagenpark

Het zeer bekende beveiligingsbedrijf van Frank Smit uit 's-Hertogenbosch heeft een nieuwe naam en tijdelijk een nieuwe locatie aan de Goudenheuvel 47. Eind dit jaar verhuist het bedrijf naar een definitieve plek. De naamswijziging is van Frank's Security Services omgebouwd tot FSS Security. Infolio verzorgde de bebordingen, een lichtbak en banieren met het nieuwe logo. Plus de belettering van een nieuwe serie bedrijfswagens. In de nieuwe vormgeving is de oude en vertrouwde vorm nog te zien. Ook de routing op het bedrijfsterrein is aangepast. Ook hier is sprake geweest van een strakke planning.

"Ik ben geweldig blij met de professionele wijze waarop dit voor ons zo belangrijke project door het team van Infolio is opgepakt. Niet alleen bij FSS, maar zeker ook bij Infolio geldt: 'afspraak is afspraak'. Het is een prima bewijs voor onze visie dat langlopende samenwerking tegen eerlijke prijzen niet alleen de gewenste flexibiliteit en snelheid oplevert, maar ook nog eens een zeer hoge kwaliteit en uitmuntende service.
Dank niet alleen aan het bedrijf, maar zeker ook aan haar medewerkers. Hun enthousiasme en doorzettingsvermogen waren een lust voor het oog. Ik kan Infolio dan ook zeker bij een ieder aanbevelen!"

Frank Smit | FSS Security

 

 
--
- message
footer4
Powered by AcyMailing