Nieuwsbrief Infolio Juni 2014

Deze nieuwsbrief bevat afbeeldingen. Kun je deze niet zien? »Bekijk online.

mail
logo-infolio nieuwsbrief-header-orange   
  Nieuwsbrief - 24 februari 2018  
 
 

Beste Bezoeker,

 

Beleving creëren: inspirerend en aantrekkelijk

Wilt u het interieur van uw bedrijfsruimte, winkel, restaurant of kantoor meer of juist een nieuwe beleving geven, dat kan een aantrekkelijk en uitstekend resultaat opleveren.

Er zijn tal van mogelijkheden en oplossingen voor ieder interieur, zoals full colour bedrukte grote lampen, naadloos fotobehang, muurstickers, bedrukte glasfolie. Of u nu een nieuwe beleving wilt creëren, uw productimage wilt versterken of uw communicatie-uitingen wilt versterken, Infolio biedt u een maatwerkoplossing binnen elk budget.

lampen-1 

Bedrukte lampen

Lampenkappen zijn in allerlei vormen en formaten mogelijk met opdruk van uw styling. Bijvoorbeeld lampenkappen met een opdruk van het logo van uw bedrijf of met een fotobedrukking. De lampen kunnen aan de buitenzijde en/of binnenzijde full colour bedrukt worden, geheel naar uw wens.
Deze bedrukte lampenkappen bieden verlichting met decoratieve waarde.
Ze kunnen ook voor bewegwijzering ingezet worden.

lampen-2

Fotowanden in walttex

Grote visuals op wanden creëren rust en beleving in elk interieur. Deze visuals bieden ook onderscheidend vermogen voor uw merk en/of productpresentatie. Saaie wanden worden sfeermakers. Kale muren in werkruimtes krijgen een representatieve uitstraling. Een ongezellige hal wordt omgetoverd tot een gastvrije ontvangstruimte. Infolio realiseert dit graag voor u! Ons team ontwikkelt voor uw ruimtes een compleet nieuwe beleving en biedt u een totaaloplossing. Van ontwerp tot productie én montage op locatie. Als toonaangevend specialist loopt Infolio voorop in digitale printtechnieken. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde materialen.

Orly & Endevoets Groep, dé betrouwbare partner op het gebied van restauratie, renovatie, onderhoud, steigerbouw en isolatie uit ’s-Hertogenbosch, pakte het creëren van sfeer groots aan en liet de eigen kantoren voorzien van grote afbeeldingen van gereedschap. Voor meer informatie: www.orlyenendevoets.nl

behang-1

behang-2

 
Verloskundig Centrum Fellenoord Boxtel (www.verloskundigenpraktijkboxtel.nl) liet de nieuwe praktijkruimte in Vught voorzien van een sfeervolle wandfoto.

behang-3

Het begrip fotowanden is veelomvattend; naast walltex zijn er talloze decoratieve oplossingen voor uw muren beschikbaar. Een fotopaneel op plexiglas, een groot bedrukt doek in een design aluminium frame, canvasprint of een decoratieve muursticker. Dit is slechts een greep uit ons brede aanbod. Graag lichten we u in over deze diverse mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek.


Glasdecoratie, ideaal voor uw communicatie

glasfolie-1

Transparantie in doorzicht van kantoren en bij open werkplekken: u ziet dit steeds meer in bedrijfsgebouwen. Ideaal voor uw productpresentaties en branding.
Infolio zorgt voor een sfeervolle werkplek waar uw klanten, maar ook werknemers zich thuis voelen. Wij tonen u graag wat het effect kan zijn van sfeer creëren en branding op glazen wanden, maar ook de ramen van de buitenzijde van uw winkel of bedrijfspand.

 

 
--
- message
footer4

Uitschrijven voor deze nieuwsbrief » uitschrijven

Powered by AcyMailing