Nieuwsbrief Infolio Februari 2013

mail
logo-infolio dommel  
  Nieuwsbrief - 15 november 2018  
 
 

Beste Bezoeker,

 

2013: frisse start!

Uiteraard ontving u van alle kanten goede wensen voor een mooi 2013! Wij zijn door drukte wat later, maar wensen u welgemeend gezondheid, geluk en goeie zaken! Eigenlijk kan dit best het hele jaar door... Wij hebben van heel veel klanten en toeleveranciers complimenten ontvangen over onze nieuwe website. Dank u wel. Dat is prettig. Voordeel van de website is dat u direct kunt zien wat u zoekt. Met interessante voorbeelden. En snel offertes kunt opvragen. Wij zijn 2013 met het volste vertrouwen begonnen. Ervaren ook, dat steeds meer gevraagd wordt om creativiteit en hoge kwaliteit. Ook op gebied van projectadviezen en -management voor al uw signing. Daar gaan we voor en staan we voor!

Frisse start met prachtige projecten van Unibail Rodamco

Almere-citymallInfolio mag al enkele jaren werken voor de grote onderneming Unibail Rodamco. Deze organisatie beheert o.a. een flink aantal winkelcentra. Infolio werkt voor de centra in Almere en Hoofddorp. Daar verzorgen wij de aankleding door bijvoorbeeld spandoeken, bestickering en reclameborden. Zo zijn we bijvoorbeeeld actief voor events als de Elite Model look-actie. De samenwerking met de opdrachtgever, de architect, het bouwmanagement en de aannemer moet natuurlijk - vanuit wederzijds vertrouwen in ekaars kwaliteiten - op rolletjes verlopen.  Eigenlijk gebeurt er het hele jaar door van alles om een citymall aantrekkelijk te maken. En is het noodzakelijk de centra voor het publiek aangenaam qua sfeer in te richten. Het gaat vooral om het creeren van sfeer, van groen en kleur. Ook is vermindering van de windoverlast een belangrijk aandachtspunt. Infolio blijkt hiervoor een goeie partij. Dat maakt ons team ook trots!


Nationaal Monument Kamp Vught: in passende sfeer

NSF-kampvught02NSF-kampvught01Ons team kreeg het verzoek van Kamp Vught - met het gebruik van bestaand materiaal en minimale middelen - een mooie passende expositie in te richten van 8 bij 15 meter. Het is een spannende klus geworden, die we naar grote tevredenheid van onze opdrachtgever klaarden. Kamp Vught vertelt over Wally van Hall, die o.a. samen met zijn broer Gijs (de latere burgemeester van Amsterdam) een nationaal steunfonds oprichtte om verzetsmensen in de Tweede Wereldoorlog te steunen. Deze tentoonstelling is een echte aanrader.

 

Handige reclameplaatsen: bouwhekken

 
 

bouwhek-doekenLeuke plaatsen om tijdelijk (kan soms langdurig tijdelijk zijn..!) reclameboodschappen te presenteren zijn de zogenaamde bouwhekdoeken. Infolio kan uw boodschappen printen op mesh of pvc-doeken. Wij printen deze doeken met langdurig kleurvaste inkten in full color. De doeken worden afgewerkt met ringen om de 30 of 50 cm. Hierdoor zijn ze simpel te bevestigen en hebben ze een lange levensduur. Ook kunnen we uw bouwhekken verfraaien met geprint 3 cm dikke panelen. Die desgewenst voorzien worden van een anti-graffiti laminaat. Zo zijn ze sterk en hebben ze ook een lange levensduur. 

 

 
     
--
- message
footer4
Powered by AcyMailing