Nieuwsbrief Infolio Juni 2013

mail
logo-infolio vakantieheader   
  Nieuwsbrief - 15 november 2018  
 
 

Beste Bezoeker,

 

Nieuwsbrief Infolio juni 2013

 

Wordt u warm of koud van deze zomer?

Het aardige van ons mensen is, dat we altijd wel iets hebben om over te praten. Het weer blijkt een dankbaar onderwerp. Zeker dit jaar. “Niks is zo onzeker als het weer”, zegt men ook wel. Zo is in deze tijd veel onzeker. En daar hebben we als bedrijf ook mee te maken. We doen – samen met ons team – ons best onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. En dat lukt ons aardig. Ook in de zomermaanden is er gelukkig werk aan de winkel. Zeker is ook, dat ons bedrijf tijdens de bouwvakantie sluit van 15 t/m 28 juli. Twee weken leggen we de pannen erop! Een korte zomerstop om de accu weer vol te laden. Vanaf 29 juli is het kantoor weer open en een week later zijn we weer op volle sterkte.


We wensen u allemaal een heel fijne zomertijd. Geniet!

Framedoek voor Woonstichting St. Joseph

bouwbord

Infolio heeft in samenwerking met Woonstichting St. Joseph voor een nieuwbouw project een frame met doek geproduceerd en op locatie geplaatst. Deze stichting is voor Boxtel een heel belangrijke, maatschappelijke speler, gericht op prettig en veilig wonen.
Zie de website www.sintjoseph.nl voor meer informatie.

Als toonaangevend bedrijf op het gebied van reclameproducties levert Infolio het meest unieke, flexibele, mobiele, permanente en uitgebreide assortiment framesystemen. Hiermee creëren wij voor onze klanten bijvoorbeeld beurspresentatiewanden tot het grootste billboard. U kunt het zo groot of gek niet bedenken of het is met ons framesysteem te realiseren. Infolio heeft inmiddels enorm veel frames in allerlei soorten en maten geleverd/geplaatst. Voor een offerte op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Stolk, een betrouwbare partner met een breed gamma

Stolk2

Als leverancier van professionele producten voor het schildersbedrijf, totale bouw en industrie heeft Stolk Boxtel (www.stolkboxtel.nl) inmiddels een belangrijke plaats ingenomen bij opdrachtgevers in de regio. Ook Infolio maakt gebruik van de adviezen en professionele producten van Stolk voor o.a. montage materialen en verven.  Kwaliteit wordt hier door Infolio gevonden in samenwerking. Stolk ondersteunt door het voeren van een duurzaam en sterk merkenbeleid en zorgt voor een betrouwbaar en hoogwaardig assortiment voor onze professionele afwerking en montage. Onlangs heeft Infolio een van de transportmiddelen van Stolk voorzien van nieuwe bedrukking.

 

 
--
- message
footer4
Powered by AcyMailing