Nieuwsbrief Infolio April 2013

mail
logo-infolio ooievaar infolio
 
 
  Nieuwsbrief - 15 november 2018  
 
 

Beste Bezoeker,

 

2013: waar blijft de lente?

Zo'n koude doorstart van een nieuw jaar is ongekend. En heeft uiteraard ook gevolgen voor het werk van onze montagedienst. Niet dat je medelijden hoeft te hebben, want het zijn stevige kerels die voor onze opdrachtgevers aan het werk zijn en blijven. Ondanks het wachten op de lente mogen we ons verheugen in een goede start van 2013 en dat is prettig. Infolio kan de rest van dit jaar weer met mooie perspectieven tegmoet zien. Je kunt hier kennismaken met enkele van onze projecten. Natuurlijk biedt onze website veel meer informatie: www.infolio.nl 

Invoering nieuwe huisstijl Bibliotheek Midden-Brabant

 de bibliotheek infolio

De toepassing van de nieuwe huisstijl (signing) voor de bibliotheek Midden-Brabant, de grote vestiging Tilburg aan het Koningsplein, is in handen van Infolio. Deze mooie opdracht kregen we van Bart Lauwaars, senior medewerker facilitair van deze organisatie. Oude lichtbakken zijn van de gevel gehaald en het nieuwe logo met zogenaamde ‘doosletters’ is geplaatst. Er kwamen moderne baniermasten, die hufterproof zijn en een groot gebruiksgemak kennen. De fraaie banieren en diverse raambestickeringen sieren nu het gebouw. Ook zorgden we voor een brievenbusplaat voor de inname van boeken. Bart Lauwaars: “We zijn heel tevreden over de werkwijze van Infolio. Fijn is het dat gewenste zaken vooraf helder in beeld werden gebracht. Zo ontvingen we een duidelijke offerte met technische toelichting. Goede adviezen volgden en er zijn alternatieven aangeboden. Kortom: Infolio is voor ons een prima partner gebleken. En erg prettig is het te kunnen melden dat de planning en de looptijd van het project heel goed zijn geweest. Deze eerste kennismaking betekent dat wij een langdurige samenwerking aangaan in verband met de restyling van meer vestigingen.” 

Stabat Mater Oirschot: 15 jaar

StabatMater-2013-208-2-infolio

Dit jaar was het jubileum concertweekend van Stabat Mater Oirschot. Het jaarlijkse concertweekend trekt meer dan tweeduizend bezoekers uit het hele land naar de inmiddels tot basiliek verheven St. Petruskerk. Oirschot is trots op dit opvallende topevenement. Infolio is al jarenlang sponsor en verzorgt de aankleding in en buiten de kerk (prachtige banieren), maar ook de bebording. Daarnaast is het secretariaat gevestigd in ons kantoorpand en verzorgt Infolio alle ondersteunende diensten voor de stichting. Een stevige groep trouwe sponsors staat garant voor een mooie toekomst. Het is mooi dat Infolio daartoe mag behoren.

Filipe Mode: opvallende verschijning in Boxtels centrum

filipe mode infolio 

 
 

 

Je kunt gerust stellen dat Filipe van den Borne, oudste telg uit een ondernemende familie, een moedige strijder is. Immers, in de meest lastige periode heeft Filipe het aangedurfd een prachtige, kwalitatief op hoog niveau ingestoken modezaak te starten. En met succes! Zijn zaak is een parel aan de Markt in Boxtel. Infolio verzorgde de gevelaankleding en verfraaide de bedrijfsauto, passend in de gewenste stijl. Kijk eens op zijn website: www.filipemode.nl en geniet van zijn aanbod. 

Ronald McDonald Huis Utrecht 

RMHuis in Utrecht infolio 

 
  Wie heeft er nog niet van gehoord? Een geweldig initiatief, jaren geleden, om huizen te openen voor ernstig zieke kinderen en hun ouders. Een thuis ver weg van huis om tot rust te komen en steun te vinden bij andere ouders en vrijwilligers. Wij hebben zelf ervaren hoe ongelooflijk belangrijk zo’n plek kan zijn. Infolio maakte een vrijwilligersbord en is kamersponsor. Wilt u net als wij dit huis ook steunen, ga dan naar www.kinderfonds.nl/huis-utrecht en reageer op het verlanglijstje.  
--
- message
footer4
Powered by AcyMailing