Nieuwsbrief Infolio Maart 2015

Deze nieuwsbrief bevat afbeeldingen. Kun je deze niet zien? »Bekijk online.

mail
logo-infolio header nieuwsbrief   
  Nieuwsbrief - 17 januari 2019  
 
 

Beste Bezoeker,

 

KANSEN VOOR EEN GOED JAAR NEMEN TOE!

Fijn, dat de nieuwe lente zich weer aanmeldt. Mooie dagen met zon, terwijl het nog best frisjes kan zijn. Een nieuwe lente biedt nieuwe kansen. Voor iedereen! Ook weer voor extra aandacht voor onze klanten, waarvoor ons team zich met plezier inzet!

 

Camp Specials Boxtel wil speciaal product

camp specials header6

Het nog jonge, ambitieuze, merkonafhankelijke Focwa caravan en camper schadeherstel- en onderhoudsbedrijf Camp Specials is sinds begin dit jaar gehuisvest in een nieuw en groter pand. Daarom is een passende aankleding en goede herkenning van groot belang. Infolio bedacht, produceerde en plaatste een speciaal grootformaat hoekspandoek, waarbij de visual naadloos om de hoek loopt.
In een samenwerkingsverband worden door het Infolio montageteam regelmatig strypings voor de caravans en campers aangebracht in de nieuwe werkplaats van Camp Specials.

 

Belettering Jumbo-stand op de RAI

jumbo

Een leuke en uitdagende opdracht, die Infolio kreeg van het reclamebureau voor creatieve strategie  Design Crew, gevestigd in ’s-Hertogenbosch.
Infolio is blij met deze partner, want Design Crew komt met grote regelmaat naar ons team in Boxtel voor de uitvoering van hun creatieve concepten en ontwerpen.

 

Klimwand voor Citymall Almere

citymall almere

Afstand speelt bij Infolio geen rol en dus ziet de Citymall Almere ons al vele jaren graag komen! Onlangs zijn de geplaatste speeltoestellen op Belfort met een feestelijke opening in gebruik genomen. De bijbehorende klimwand is door Infolio voorzien van een bij het thema passende visual met bijbehorende reclame- en communicatie-uitingen.


Aan de buitenzijde van het grote gebouwencomplex als ook intern brachten onze medewerkers heel wat spandoeken en posters in allerlei formaten aan. Ook wandbekledingen, stickers, borden, raamdecoraties en bouwschuttingen zijn door Infolio verzorgd.

Wil je ook kennismaken met onze kwaliteiten en capaciteiten, neem dan gerust contact op met Marco Timmermans, directeur-eigenaar van Infolio in Boxtel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0411-676 958

 

 
--
- message
footer4

Uitschrijven voor deze nieuwsbrief » uitschrijven

In de spotlights

Het aardige van ons werk is, dat we altijd wel iets moois hebben om over te praten.
In de afgelopen 6 maanden hebben wij voor u allerlei vormen van signing mogen uitvoeren. Grote en ook veel kleine(re) opdrachten zijn met trots en prima resultaat voor u uitgevoerd. Daarbij maakten we vaak gebruik van nieuwe producten en toepassingen, telkens met de vertrouwde kwaliteit die u van ons verwacht.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kunnen u dan ook telkens weer verrassen met frisse en vooruitstrevende concepten.

In voorgaande nieuwsbrieven hebben we u over allerlei projecten geïnformeerd. Het is wel zo leuk onze klanten in deze nieuwsbrief in de spotlight te zetten. Mocht u een uitdaging voor ons hebben laat het ons dan weten, dan zetten wij u met uw project later ook in onze schijnwerpers.

Filipe mode, de mode winkel in Boxtel kreeg letters rechtstreeks op de voorgevel

De Bibliotheek Midden-Brabant kreeg onder andere een vrolijk kleurig servies

Bij het Nationaal Monument Kamp Vught is een lange gang nieuw ingericht

Diverse auto’s, bussen en vrachtwagens kregen een nieuwe signing, waaronder ook diverse full body folie wraps

Team Infolio wenst u een fijne vakantie

Ook in de zomermaanden is er gelukkig werk aan de winkel, maar tijdens de bouwvak(antie) sluit Infolio van 26 juli tot en met 3 augustus. Twee weken leggen we de pannen erop! Een korte zomerstop om de accu weer vol te laden. Vanaf 4 augustus is het kantoor weer open en een week later zijn we weer op volle sterkte.
We wensen u allemaal een heel fijne zomertijd. Geniet!
Powered by AcyMailing