Nieuwsbrief Infolio Mei-Juni 2015

Deze nieuwsbrief bevat afbeeldingen. Kun je deze niet zien? »Bekijk online.

mail
logo-infolio header juni 2015   
  Nieuwsbrief - 19 december 2018  
 
 

Beste Bezoeker,

 

Meldt de vakantie zich nog wel?

vakantie infolio

Deze vraag kan zeker gesteld worden. Immers in de maand mei was er al voor veel mensen reden met verlof te gaan. Lange schoolvakanties zijn hieraan debet, menen wij. Gelukkig was onze orderportefeuille goed gevuld en heeft ons team mooie opdrachten mogen uitvoeren. Onze maandelijkse nieuwsbrief wordt gewaardeerd, weten we uit reacties. Vooral omdat hij snel gezien en gelezen kan worden. Veel plezier.

 

Gezondheidscentrum ’s-Hertogenbosch

Gc DenBosch02

Voor Peter Verzijden, ervaren en erkend fysiotherapeut, hebben wij aan de gevel van zijn gezondheidscentrum in de Brabantse hoofdstad de nieuwe naamgeving geplaatst. De Boxtelse vestiging van deze gezondheidsexpert draait al jaren op volle toeren.

 

Wat boeit dat bindt

florapark

Content marketingbureau Robert en Rademaker gaf Infolio opdracht tot het produceren en plaatsen van een aantal bouwborden in Asten, op het nieuwe industrieterrein Florapark. Dit bureau wil boeiende verhalen creëren voor opdrachtgevers en deze met zo groot mogelijke impact verspreiden onder hun doelgroepen. Dat doet het bureau onder het motto 'facts tell, stories sell'.

Wil je ook kennismaken met onze kwaliteiten en capaciteiten, neem dan gerust contact op met Marco Timmermans, directeur-eigenaar van Infolio in Boxtel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0411-676 958

 
--
- message
footer4

Uitschrijven voor deze nieuwsbrief » uitschrijven

In de spotlights

Het aardige van ons werk is, dat we altijd wel iets moois hebben om over te praten.
In de afgelopen 6 maanden hebben wij voor u allerlei vormen van signing mogen uitvoeren. Grote en ook veel kleine(re) opdrachten zijn met trots en prima resultaat voor u uitgevoerd. Daarbij maakten we vaak gebruik van nieuwe producten en toepassingen, telkens met de vertrouwde kwaliteit die u van ons verwacht.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kunnen u dan ook telkens weer verrassen met frisse en vooruitstrevende concepten.

In voorgaande nieuwsbrieven hebben we u over allerlei projecten geïnformeerd. Het is wel zo leuk onze klanten in deze nieuwsbrief in de spotlight te zetten. Mocht u een uitdaging voor ons hebben laat het ons dan weten, dan zetten wij u met uw project later ook in onze schijnwerpers.

Filipe mode, de mode winkel in Boxtel kreeg letters rechtstreeks op de voorgevel

De Bibliotheek Midden-Brabant kreeg onder andere een vrolijk kleurig servies

Bij het Nationaal Monument Kamp Vught is een lange gang nieuw ingericht

Diverse auto’s, bussen en vrachtwagens kregen een nieuwe signing, waaronder ook diverse full body folie wraps

Team Infolio wenst u een fijne vakantie

Ook in de zomermaanden is er gelukkig werk aan de winkel, maar tijdens de bouwvak(antie) sluit Infolio van 26 juli tot en met 3 augustus. Twee weken leggen we de pannen erop! Een korte zomerstop om de accu weer vol te laden. Vanaf 4 augustus is het kantoor weer open en een week later zijn we weer op volle sterkte.
We wensen u allemaal een heel fijne zomertijd. Geniet!
Powered by AcyMailing