Nieuwsbrief Infolio Juli 2015

Deze nieuwsbrief bevat afbeeldingen. Kun je deze niet zien? »Bekijk online.

mail
logo-infolio vakantie   
  Nieuwsbrief - 24 oktober 2018  
 
 

Beste Bezoeker,

 

GENIETEN VAN DE ZOMERVAKANTIE!

De rem gaat erop! Hoogste tijd voor velen van ons de zon op te zoeken en de accu weer op te laden. Ook bij Infolio gaat het team verlof opnemen, uiteraard. We zijn voor twee weken volledig dicht en wel van maandag 3 t/m vrijdag 14 augustus. Graag wensen we iedereen van harte een heerlijke vakantie toe. Geniet!

 

Cello Zorg

cello 01

Cello biedt zorg en dienstverlening in de regio ’s-Hertogenbosch-Zaltbommel aan mensen met een beperking. Jong en oud worden gesteund bij wonen, werken en besteding van vrije tijd. Infolio heeft op alle terreinen gezorgd voor een passende bewegwijzering / routing. Dat kan ook op jouw bedrijfsterrein. We komen graag hierover praten en doen dan een concreet voorstel. Ook snelheidsdrempels verzorgen we graag voor je.

 

Orly Endevoets

orly endevoets

Heel bijzonder is dit bedrijf (ruim 80 medewerkers) in ‘buitengewoon onderhoud', dat gespecialiseerd is in renovatie, restauratie en onderhoud van gebouwen. Het bedrijf werkt voor woningbouwcorporaties, aannemers, monumentbezitters en de overheid. Wij wrapten voor het bedrijf een bouwkeet, een creatieve oplossing voor een buurtkeet. Het ontwerp is van Design Crew.

 

Stam Reitsma Adocaten / VBA Van Braak Accountants

VBA stam 02

Twee bedrijven in één bedrijfspand: samen communiceren zij naar de markt! Wie zich bij zakelijke en privé-kwesties graag gesteund weet met juridisch advies, kan zeker terecht bij Stam Reitsma Advocaten in Vught. Zij helpen je bij arbeidsconflicten, echtscheidingen, fusies, overnames, enz. In het nieuwe bedrijfspand is ook VBA/Van Braak Accountants gevestigd, dat mede-ondernemen hoog in het vaandel draagt en een ‘uitgeslapen dienstverlening’ presenteert. De VBA-adviesgroep heeft behalve in Vught vestigingen in Drachten, Holten, Franeker, Marum, Scherpenzeel, Texel, Veenendaal en Zuidbroek.  Het nieuwe bedrijfspand is door ons team voorzien van belettering. Het logo is vervaardigd uit 3 mm aluminium, gelaserd en door afstandhouders op de gevel gemonteerd.

Wil je ook kennismaken met onze kwaliteiten en capaciteiten, neem dan gerust contact op met Marco Timmermans, directeur-eigenaar van Infolio in Boxtel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0411-676 958

 
--
- message
footer4

Uitschrijven voor deze nieuwsbrief » uitschrijven

In de spotlights

Het aardige van ons werk is, dat we altijd wel iets moois hebben om over te praten.
In de afgelopen 6 maanden hebben wij voor u allerlei vormen van signing mogen uitvoeren. Grote en ook veel kleine(re) opdrachten zijn met trots en prima resultaat voor u uitgevoerd. Daarbij maakten we vaak gebruik van nieuwe producten en toepassingen, telkens met de vertrouwde kwaliteit die u van ons verwacht.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kunnen u dan ook telkens weer verrassen met frisse en vooruitstrevende concepten.

In voorgaande nieuwsbrieven hebben we u over allerlei projecten geïnformeerd. Het is wel zo leuk onze klanten in deze nieuwsbrief in de spotlight te zetten. Mocht u een uitdaging voor ons hebben laat het ons dan weten, dan zetten wij u met uw project later ook in onze schijnwerpers.

Filipe mode, de mode winkel in Boxtel kreeg letters rechtstreeks op de voorgevel

De Bibliotheek Midden-Brabant kreeg onder andere een vrolijk kleurig servies

Bij het Nationaal Monument Kamp Vught is een lange gang nieuw ingericht

Diverse auto’s, bussen en vrachtwagens kregen een nieuwe signing, waaronder ook diverse full body folie wraps

Team Infolio wenst u een fijne vakantie

Ook in de zomermaanden is er gelukkig werk aan de winkel, maar tijdens de bouwvak(antie) sluit Infolio van 26 juli tot en met 3 augustus. Twee weken leggen we de pannen erop! Een korte zomerstop om de accu weer vol te laden. Vanaf 4 augustus is het kantoor weer open en een week later zijn we weer op volle sterkte.
We wensen u allemaal een heel fijne zomertijd. Geniet!
Powered by AcyMailing