Nieuwsbrief Infolio Mei 2015

Deze nieuwsbrief bevat afbeeldingen. Kun je deze niet zien? »Bekijk online.

mail
logo-infolio header zonnebloemen   
  Nieuwsbrief - 21 juli 2018  
 
 

Beste Bezoeker,

 

Economie komt weer op gang

De afgelopen jaren zijn voor veel bedrijven niet gemakkelijk geweest. Ook ons bedrijf Infolio heeft stevig gemerkt dat opdrachten langer uitblijven, dat opdrachtgevers aarzelen en de marges onder druk staan. Toch weten we sinds de tweede helft van 2014 dat het tij voorzichtig positief keert. En dat is aangenaam voor iedereen. Daarom plaatsen we in deze nieuwsbrief graag zonnebloemen, als teken van een kansrijke toekomst. Bovendien kleurt nationaal landschap Het Groene Woud (een van onze klanten) dit jaar geel vanwege de viering van het Vincent van Goghjaar.

 

Belettering Brandweer-Ambulances en overige voertuigen Veiligheidsregio Utrecht

voertuigen utrecht

De Veiligheidsregio Utrecht (VRU) wil de eigen huisstijl eenduidig uitrollen over alle veiligheidsvoertuigen in de regio Utrecht. Daarbij dient de bestaande belettering te worden verwijderd en de vernieuwde stijl aangebracht. Een stevige klus, die met twee teams van onze gecertificeerde beletteraars wordt geklaard. Het werk wordt onder andere uitgevoerd op uitrukvoertuigen, dienstvoertuigen en aanhangers. In een tijdbestek van circa vier weken worden onder andere circa 525 voertuigen, 100 containers en aanhangers, en zo'n 100 speciale objecten voorzien van de nieuwe styling. Een knap stukje planning en uitvoering door Infolio in samenwerking met de VRU, waarbij kwaliteit en resultaat geborgd zijn.

 

Wagenpark Gapph opgefrist

gapph auto

Via Design Crew hebben wij voor Gapph (expert op het gebied van tijdelijk beheer en exploitatie van leegstaand vastgoed) de opdracht uitgevoerd om een deel van het wagenpark op te frissen met een opvallende huisstijl. Wij hebben acht wagens in twee dagen omgestickerd.

 

Woonstichting Sint Joseph Boxtel naar modern kantoorpand

woonstichting st joseph

Voor Woonstichting Sint Joseph heeft Infolio het nieuwe pand in Boxtel aan de buitenzijde aangekleed. Er is een fraaie zuil geplaatst nabij de entree. Op de voorzijde en de zijkant van het kantoorpand is het logo geplaatst. Ook het interieur wordt nog nader onder de loep genomen  Sint Joseph is al langere tijd een van onze vaste en belangrijke opdrachtgevers, een samenwerking waar we trots op zijn.


Wil je ook kennismaken met onze kwaliteiten en capaciteiten, neem dan gerust contact op met Marco Timmermans, directeur-eigenaar van Infolio in Boxtel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0411-676 958

 
--
- message
footer4

Uitschrijven voor deze nieuwsbrief » uitschrijven

In de spotlights

Het aardige van ons werk is, dat we altijd wel iets moois hebben om over te praten.
In de afgelopen 6 maanden hebben wij voor u allerlei vormen van signing mogen uitvoeren. Grote en ook veel kleine(re) opdrachten zijn met trots en prima resultaat voor u uitgevoerd. Daarbij maakten we vaak gebruik van nieuwe producten en toepassingen, telkens met de vertrouwde kwaliteit die u van ons verwacht.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kunnen u dan ook telkens weer verrassen met frisse en vooruitstrevende concepten.

In voorgaande nieuwsbrieven hebben we u over allerlei projecten geïnformeerd. Het is wel zo leuk onze klanten in deze nieuwsbrief in de spotlight te zetten. Mocht u een uitdaging voor ons hebben laat het ons dan weten, dan zetten wij u met uw project later ook in onze schijnwerpers.

Filipe mode, de mode winkel in Boxtel kreeg letters rechtstreeks op de voorgevel

De Bibliotheek Midden-Brabant kreeg onder andere een vrolijk kleurig servies

Bij het Nationaal Monument Kamp Vught is een lange gang nieuw ingericht

Diverse auto’s, bussen en vrachtwagens kregen een nieuwe signing, waaronder ook diverse full body folie wraps

Team Infolio wenst u een fijne vakantie

Ook in de zomermaanden is er gelukkig werk aan de winkel, maar tijdens de bouwvak(antie) sluit Infolio van 26 juli tot en met 3 augustus. Twee weken leggen we de pannen erop! Een korte zomerstop om de accu weer vol te laden. Vanaf 4 augustus is het kantoor weer open en een week later zijn we weer op volle sterkte.
We wensen u allemaal een heel fijne zomertijd. Geniet!
Powered by AcyMailing