Promotietextiel


Infolio is al jaren specialist in sportpromotionele middelen Misschien zoekt uw bedrijf naar mogelijkheden om zich te profileren bij een breed publiek. Dat kan bv op sponsorboarding, spandoeken en (tennis-)winddoeken, voor gebruik langs sportvelden. Ook voor scoreboards, vlaggenmasten of bussinessclub-uitingen kunt u bij ons terecht.

 

Voor diverse voetbal- en hockeyclubs maken wij extra sterke sponsorboarding, zodat die ook na een of meer seizoenen goed blijven. Aan tennisclubs leveren wij speciale bedrukte winddoeken in diverse kleuren. Het voordeel van winddoeken is, dat ze de baan windvrij houden! Wij ontwerpen, realiseren en monteren op locatie. Voor verenigingen kunnen wij het communicatietraject voor ontwerp en plaatsing van de boarding en andere items verzorgen! Probeert u het gerust, veel clubs gingen u reeds voor.

 

Bedrijfskleding & t-shirts

Niets springt zo goed in het oog als goed verzorgde kleding. Daarmee beschikt u dus ook over kansen om bij uw relaties, klanten en potentiĆ«le opdrachtgevers op te vallen. Wij drukken in eigen huis lage oplages T-shirts, polo's, jassen, bodywarmers enzovoorts. Ook kunnen wij u voorzien van bedrukte of geborduurde producten, badges, petten of tassen.

 

Direct offerte opvragen  Bel me terug

Contact gegevens

Mijlstraat 45a
5281 LJ Boxtel

 

T: 0411 67 69 58
F: 0411 67 59 04
mail uw vraag
www.infolio.nl

 

Privacyverklaring

Route

Afdrukken

Maatschappelijk betrokken