Spandoeken

Spandoeken kunnen worden voorzien van verschillende kleuren, lettertypen, logo's en full colour prints. Ze kunnen geleverd en geplaatst worden met een frame en/of verlichting. Wij houden rekening met click meldingen voor de plaatsing in de grond.

 

Steigerdoeken: verbeteren van het straatbeeld?

Steigerdoeken, ook wel Swanks genoemd, kunnen ook gebruikt worden voor aankondigingen van een bouwproject. Naast reclame is het ook een ideaal middel om juist het straatbeeld niet te veel te verstoren. Een bouwsteiger kan heel storend zijn in het straatbeeld. Met een afbeelding van het te renoveren pand op steigerdoek geprint - voor de steiger geplaatst - is het straatbeeld ineens weer intact. Tot tevredenheid van velen!

 

Een nieuw alternatief bestaat uit steigerdoeken. Omdat de bouw gezien mag worden! Tijdens renovatie van gevels ontstaat de mogelijkheid van een enorm reclameoppervlak op de bouwsteiger. Infolio heeft de printtechnologie in huis om steigerdoek te voorzien van full colour reclame. Steigerdoeken zijn leverbaar in wit met full colour opdruk en (budgettair) in twee tinten groen met een zwarte opdruk.

 

Wij kunnen u ook helpen bij het aanvragen van de nodige vergunning bij uw gemeente. Naast de productie en montage zorgt Infolio desgewenst voor het ontwerp en de opmaak.

 

Direct offerte opvragen  Bel me terug

Contact gegevens

Mijlstraat 45a
5281 LJ Boxtel

 

T: 0411 67 69 58
F: 0411 67 59 04
mail uw vraag
www.infolio.nl

 

Privacyverklaring

Route

Afdrukken

Maatschappelijk betrokken